Овен  Самоувереност и решителност не ви липсват, силите също няма да

...
Овен 
Самоувереност и решителност не ви липсват, силите също няма да
Коментари Харесай

Ето какви изненади крие първият ден на септември за 12-те зодии

Овен 
Самоувереност и увереност не ви липсват, силите също няма да ви изневерят, тъй че формулирате ли вярно задачите си, сигурно ще ги осъществите. От вас зависи да се възползвате даже от не чак до такава степен удобни обстановки.

Телец
Комбинацията сред изострена бдителност и мощна вътрешен глас ще ви защищити от неточности. Опитайте се да поддържате връзка най-вече с хора, с които имате идентични желания.

Близнаци
Въздържайте се от прекомерно безапелационни изводи и внезапни изявления. Светът не е единствено бял или черен, а цялост от разнообразни нюанси, които освен това всеки възприема със личните си сетива.

Рак
Началото на деня ще е съпроводено с приятни вести или преживелица и позитивни страсти, надлежно. Единственият минус е, че домашните и рутинни занимания ще са отегчителни, само че въпреки всичко положителното въодушевление ще ви стимулира да се справите по-бързо.

Лъв
Събитията ще съберат на едно място предишното и сегашното. Приятните мемоари ще се кръстосат и с извънредно прекарване, което ще разпали въображението и ще подтиква креативното ви мислене.

Дева
Общителни сте, безапелационни и ще намерите общ език с който си пожелаете. Дори най-навъсените събеседници ще правят отстъпка пред чара ви и ще осъществите желанията си без особени старания.

Везни
Намалете разноските и не си позволявайте да нарушавате одобрения дневен бюджет. Всяка в допълнение направена покупка освен ще навреди на финансовото ви положение, само че и най-вероятно ще се окаже безусловно безполезна.

Скорпион
На каквито и затруднения да се натъкнете, ще ги преодолеете най-вече с възприятие за комизъм. Успехите ще ви въодушевят и подбуден да се заемете с някои от най-трудните, неразбираеми или рискови задания. Направете го, само че усетите ли, че " удряте на камък ", не стигайте до крайности.

Стрелец
През целия ден ще сте в плен на спорни страсти, които може да ви подбуден към недомислени дейности. Въздържайте се от импулсивни решения с дълготраен резултат. Ако се окажат неправилни, ще е мъчно да внесете корекции.

Козирог
Хрумванията ви ще са толкоз кристално ярки, че може да се зачудите дали единствено си ги представяте или към този момент са се случили. Един от редките моменти, в които фантазиите се смесват с действителността, само че за благополучие прословутата ви прагматичност ще предотврати опцията от съществени неточности. Преценете кое от желанията ви е изпълнимо и се заемете с него. Дори да не получите упования резултат, ще сте пробвали и ще знаете на какво сте способни.

Водолей
Трудно се справяте с пристъпите на ученолюбивост, които постоянно и бързо минават в искрено любознание. Ако нещо заинтригува вниманието ви, занимайте се и намерете детайлности по тематиката, само че в случай че ползата ви е ориентиран към съответна персона, постарайте се да не навлизате в непознатото персонално пространство.

Риби
Контактите ще са интензивни, без значение от желанието и желанията ви. При сходни условия е за предпочитане да реагирате отзивчиво, с цел да не създадете неприятно и освен това напълно неправилно мнение за себе си у хората, които се стремят да привлекат вниманието ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР